Forbedr dit CV med et kursus i InDesign

Det moderne arbejdsmarked er fuld af konkurrence. Det kan godt være man har en lang og god uddannelse bag sig, men mange af de krav som arbejdspladserne stiller, er så skiftende at man ikke kan regne med at man har de rigtige evner når man kommer ud. Derfor skal man hele tiden sørge for at skærpe sine evner og forbedre sit CV.

En af de bedste måder at gøre det på, er ved at tage kurser inden for forskellige Adobeprogrammer. Adobe er en af de mest populære udgivere af software til medieproduktion indenfor mange forskellige områder. De fleste kender nok til Photoshop, og knap så mange har hørt om InDesign, men det er faktisk et af de mest brugte programmer, og det bliver brugt ved en lang række af virksomheder. Hvis du kan bruge dette program, så har du mange gode muligheder.

Mange af de virksomheder som benytter InDesign, ligger i København, og heldigvis er det ret nemt at finde et godt kursus her. Du kan f.eks. kigge her: https://www.4d.dk/kurser/adobe/indesign

Hvis du hopper på et af disse hold, så kommer dit CV til at se meget bedre ud, og du vil forbedre dine chancer for at skaffe et job, specielt i København.

InDesign kursus er af høj kvalitet

Man kan godt være nervøs, når man skal bruge penge på et kursus, for hvordan skal man vide om det er pengene værd? Der er mange steder i København som har kurser, men det er ikke dem alle som er af en god kvalitet, og det er ærgerligt at smide penge ud ad vinduet. Derfor er det en god ide at lave lidt research først, evt. spørge andre som har været på et lignende kursus. Hvis du vælger et af dem fra ovenstående udbyder, så kan du dog være sikker på at kvaliteten er god.

Overvej et kursus i InDesign, også selvom du allerede er i arbejde

Mange gange når man bliver ansat i en stilling, så er man hyret til noget bestemt. Men en arbejdsgiver vil altid se godt på at man kan ting udover det angivne område. Derfor er det aldrig en dum ide at yderligere kvalificerer sig. Engang imellem sker det at der falder en opgave som ingen kan løse. Hvis du springer til og siger, jeg kan InDesign, så ryger du højt op på listen næste gang der skal ske forfremmelser.

Derfor er det en god ide at overveje at tage et kursus i InDesign, også selvom du er i arbejde. Man ved aldrig hvornår man kan få brug for det.

Overvej også andre kurser i Adobeprogrammer

Som sagt indledningsvis, så er er der mange andre programmer end InDesign som bliver produceret af Adobe. Mange af disse bliver brugt overalt i diverse industrier. Især hvis du er ansat til at lave marketing eller SoMe, så er det en god ide at kende mange af de programmer.

F.eks. kan du også tage et kursus i Photoshop. Hvis du både kan InDesign og Photoshop, så er du godt på vej til at være en ustoppelig kraft, når du skal ud og finde arbejde.

Det kan også være at du skal lave nogle videoer. Det kan f.eks. være små reklamefilm eller videoer til jeres Facebook. I så fald skal du, udover at filme dem, kunne redigere dem. Hertil har Adobe et rigtig godt program kaldet Premiere Pro. Det er et af de allerbedste stykker software der findes til at redigere videoer med.

Alt i alt er der altså en masse at vinde ved at tage et kursus i Adobeprogrammer, specielt InDesign.