Sådan køber du rullegardiner og foldegardiner online

Det koster alligevel lidt, når hele boligen skal fornyes med nye gardiner. Derfor er det en god idé at gøre et godt stykke forarbejde, så man kan komme i mål med de helt rette gardiner – i første forsøg. Det er bare ikke helt så lige til, som det kan lyde. Derfor vil det være en fordel at have nogle professionelle med ind over.

Afstem dine forventninger, inden du går ud og køber nye gardiner

Der er flere step i processen fra ønsket om nye gardiner, til de færdige gardiner er sat op.

  • Hvad er dit behov for regulering af sollys?
  • Hvad er dine designmæssige præferencer?
  • Skal der syes gardiner efter mål?

Hvor meget vil du skærme for solen?

Det er ikke alle rum, der har de samme behov med hensyn til afskærmning fra sollys. Derfor behøver man ikke nødvendigvis at fastsætte sig på en bestemt type af gardiner eller persienner. To typer, som er meget moderne og pæne at se på, er foldegardiner og rullegardiner. Disse typer er funktionelle, samtidig med at de ser enkle og elegante ud som en del af indretningen.

Rullegardiner er helt klart de mest anvendte gardiner – og også de billigste gardiner. Foldegardinerne har en helt unik stil og tilføjer lidt detalje til det enkle look. Disse er for det meste også en prisklasse over rullegardinerne.

Det vil dog stadig være pænest, hvis hjemmet har et vist ensartet udtryk. I stedet for at vælge samme type gardiner i alle rum, så kan man vælge nogle farver, der spiller godt sammen, så den berømte røde tråd føres videre i hele hjemmet. Det vil eksempelvis se noget specielt ud, hvis man går efter natur tema i hele huset, og så vælger en skrigende pangfarve på badeværelset. Så sørg for at føre samme stil hele vejen igennem.

Gør brug af en professionel guide online til at måle op til nye gardiner

Noget, som mange finder som en stor udfordring, er at måle op til gardiner. Ofte kan man nemlig ikke nøjes med gardiner, der er masseproduceret. Man skal derfor i gang med målebåndet. Køber man gardiner efter mål online, så er der ofte en guide til, hvordan man tager de rigtige mål, så gardinerne ender ud som ønsket. Man skal også huske på små detaljer så som hvilken side, man ønsker at kunne justere gardinet i, og om man ønsker at kunne justere det med en kæde eller med en snor.

Køb billige gardiner online

Selvom det koster lidt at købe nye gardiner til hele hjemmet, så kan man spare en del ved at vælge billige rullegardiner. Disse kan købes på nettet helt ned til 50 kr. pr. gardin. Vil man gerne have den allerbilligste pris, så kan man med fordel søge markedet igennem og så beslutte sig derefter. Kigger du efter billige foldegardiner, så prøv at gå ind på https://www.gardinshoppen.dk/foldegardiner.html. Denne online shop giver prisgaranti og yderligere 5 % rabat oveni, hvis man finder et matchende gardin billigere hos en anden udbyder.