Planlæg sjov underholdning til salgsmøde

At tage afsted med sine kollegaer på en hel weekend kræver lidt af alle de deltagende. Har man familie derhjemme kan det være en stor ting at skulle forlade dem for at tage en helt weekend et andet sted hen. Det kan være lidt frustrerende at man skal bruge så lang tid på sit arbejde. Som leder bør man derfor være lidt smart og finde et dejligt og populært sted. Du finder rigtig mange flotte steder i for eksempel Djursland og Østjylland. Også steder som Århus og Randers kan være steder du kan nyde. For det kræver et dejligt sted for, at du kan få dine medarbejdere til at snakke strategi en hel weekend. Det kræver både, at der er smukt og at der er noget sjov underholdning.

Når salgsstrategien er lagt kan man hygge sig

Det er også vigtigt, at det hele ikke bliver for seriøst hvis man tager afsted på en arbejdsweekend. Hvis man ikke skal lave andet end arbejde kan det nemlig hurtigt blive meget frustrerende. Derfor er det vigtigt, at man som leder også tænker på noget god underholdning. Så kan man stå op på et dejligt konferencehotel og få god morgenmad. Med god morgenmad og dejlig kaffe starter dagen altid bedst. Dernæst kan man så gå i gang med at snakke strategi til et møde om salgsstrategi.

Det bør man dog ikke bruge mere end et par timer på. Det kan nemlig virke som rigtig meget at skulle bruge mange timer på at sidde og snakke strategi. Efter lidt tid mister folk koncentrationen og det gør, at man ikke længere kan udføre et godt stykke arbejde. Sørg derfor, at der er godt med frokost og godt med mellemmåltider. Efter noget tid kan man så også vælge at tage et salgsmøde. Det kan man gøre i små grupper således, at man får forskellige resultater ud af det. Til sidst kan man så fremlægge det for de andre grupper og se om man er enige eller ej.

Lad aftenen efter strategi møde være dine medarbejderes

Der bør aldrig være nogle ting fastlagt om aftenen. Selvfølgelig er det klart, at folk må gå ned i baren hvis de ønsker det. Et godt salgsmøde i Østjylland vil altid ende i baren da det er her man hygger sig. Det skyldes, at man altid hygger sig meget når først arbejdsdagen er overstået. Det kan dog også være, at man får nogle nye kontakter ved at netværke med dem omkring en.