Din næste ferie kunne blive camping på Fyn

Leder du efter et dejligt, oplevelsesrigt sted i Danmark, hvor du kan tage på campingferie med din familie? På Fyn ligger der en naturskøn perle, nemlig Camp Hverringe, tæt på Kerteminde og kun et stenkast væk fra hav og strand. Med store, grønne arealer, frisk luft og masser af aktivitetsmuligheder, er dette et perfekt sted at medbringe børn eller blot dine nærmeste.

Læs meget mere om campingpladsen, og de mange forskellige oplevelser og tilbud, lige her!

Camping badeland for både børn og voksne

Camp Hverringe på Fyn har i sommermånederne et stort Camping Badeland, hvor man kan tilbringe mange, sjove timer. Der er både mindre bassiner og samt pool og tilhørende café. Man er sikret en skøn oplevelse, både store som små. Læn dig tilbage og få noget at drikke, mens ungerne pjasker i de 3 bassiner af forskellig dybde, eller find dit indre legebarn frem, og pjask rundt i poolen og prøv de forskellige rutsjebaner.

Man behøves ikke at tage med et fly til syden for at kunne dase ved poolen eller slippe vandhunden i dig løs. Ude godt men hjemme bedst, og på smukke Fyn kan man ikke undgå at føle sig i hjemlige omgivelser. Når hyggen i camping badelandet når sin ende, kan man spise ved pool-caféen, eller blot trække sig tilbage til campingpladsen. Kun en køretur væk fra større byer som Nyborg og Odense, hvor man kan tage ind og spise, shoppe eller gå på museum.

Form dit ophold efter dine behov

Ud over camping badelandet er de forskellige områder på pladsen også noget for sig. Du kan slå dit telt op på en af de forskellige pladser, og hvis du vælger en A+- eller A-plads, er du sikret at bo tæt på stranden eller endda med udsigt til havet. Du kan også vælge en plads tæt på legeplads og hoppeborg.

Hvis du har en autocamper eller en campingvogn, er der særlige pladser til dette. Du kan også leje en hytte eller et safaritelt, for en helt særlig og mere luksuriøs oplevelse. TV, strøm, internet og ren hygge i fynske omgivelser.

Bestil din sommerferieoplevelse nu!

Med strand, hav, badeland og natur, har denne campingplads til hele. Giv dig selv og dine nærmeste oplevelsen af ægte, dansk sommer. En ferie på Fyn er alt hvad man skal bruge, når hverdagen skal sættes på pause for en stund. Book din ferie på Camp Hverringes hjemmeside, og glæd dig til en fantastisk tur fyldt med sjove aktiviteter og tiltrængt afslapning.