Sådan vælger du det rigtige tyrolertøj

Hvis du allerede nu ved, at du skal til oktoberfest til efteråret, er det en god ide, at du ser på at få købt noget tyrolertøj allerede nu. På den måde er du klar, når invitationerne kommer. Hvis du er i tvivl om, hvilket tøj der vil være det helt rigtige for dig, er det en god ide, at du læser med i vores guide.

  1. Kjolen

Kjoler i tyrolerstil kan se ud på mange forskellige måder. De kan være meget korte, men de kan også være længere og gå ned over knæet. Hvis du ikke føler for at vise så meget af dine ben, er det derfor også en mulighed. Derudover kan du få dem i mange forskellige farver. Den klassiske kjole er selvfølgelig rød, men du kan også finde nogle i blå og grøn. Husk at købe et skørt til at have indenunder, hvis det ikke hører med. Se mere på http://dramashop.dk/kostume/category/tyroler-67/

  1. Bukser

Som mand kan du selvfølgelig få en lang række forskellige korte bukser med seler, som du kan bruge, når du skal til tyrolerfest. Igen kan du få bukser i mange forskellige farver. Det kan være i brun, grøn eller blå. Det handler altså om, hvilken farve du har det bedst i.

  1. Paryk

Det er selvfølgelig ikke gjort med, at du har købt en kjole eller et par bukser. Du skal da også have en paryk på. Særligt for kvinder er der mange parykker at vælge imellem. Det er en god mulighed for dig for at finde en paryk med den helt rigtige frisure. På den måde slipper du for at skulle sætte dit hår med fletninger på en kunstfærdig måde. En paryk kan også være med til at gøre en mands kostume sjovere. Ikke mindst hvis du som mand hellere vil møde op i en kjole.

  1. Tyrolerhatten

En mulighed i stedet for paryk er selvfølgelig også at tage en tyrolerhat på. Det kan både mænd og kvinder gøre. Det er en god mulighed for dig for at fuldende dit outfit, så du kommer til at se helt rigtig ud.