Dette kan en statsautoriseret revisor gøre for din virksomhed

Hvis du har din egen virksomhed, så har du også oplevet alle de mange praktiske detaljer, der skal være styr på. Heriblandt finder du blandt andet skatteforhold og regnskab for din virksomhed. 

Dette er gøremål, som kræver tid og særlig indsigt i skattelove og regler. Derfor kan du blive presset på tid, når du også skal køre din egen virksomhed. Heldigvis kan du få professionel hjælp til at få styr på regnskabet og skat. Det frå du med en statsautoriseret revisor.

Regnskab og revision

Først og fremmest kan en statsautoriseret revisor sørge for regnskab og revision for din virksomhed. Dette gør sig gældende uanset om du skal have styr på din virksomheds månedsregnskab, kvartalsregnskab, halvårsregnskab eller årsregnskab. 

En autoriseret revisor vil arbejde på din virksomheds regnskaber og sørge for overskuelige og uddybende regnskaber. Disse kan din virksomhed anvende ved behov for at optage, eller som både nuværende og potentielle partnere og leverandører kan se igennem, for at se din virksomhed an. 

Skatteforhold og selvangivelser

En revisor kan også være behjælpelig med din virksomheds skatteforhold. Dette sker blandt andet ved at udarbejde selvangivelsen for din virksomhed, for at sikre den retmæssige skat for din virksomhed.

En statsautoriseret revisor kan også sørge for at skabe overblik over din virksomheds skatteforhold, for at sikre din virksomhed de bedste skatteforhold. Der findes forskellige typer af skatteforhold, og afhængigt af din virksomheds regnskaber, kan din virksomhed få flere skattemæssige fordele, ved at vælge den rette form for skatteforhold. 

Den statsautoriserede revisors betydning

En revisor er ikke en titel, der er beskyttet, og derfor er titlen revisor ikke ensbetydende med fyldestgørende og professionel rådgivning. Derimod kan din virksomhed få bedre garanti, hvis du vælger en statsautoriseret revisor. 

Denne garanti består blandt andet af høj faglighed, så du får en revisor som både står inde for alle etiske og lovgivningsmæssige regler, så dit regnskab bliver fuldført korrekt og ordentligt. 

Tag kontakt til en god statsautoriseret revisor

Hos Robæk finder du en revisor, som rådgiver forskellige virksomheder i Djursland, blandt andet Auning, Grenaa og Rønde. Her får din virksomhed sparring og vejledning fra kompetente revisorer.