Spil kort og 7 kabale for hyggens skyld

Hvem kender ikke hyggen ved at sidde og slappe af med en kop te eller kaffe og finde spillekortene frem til pausen? Fra tidernes morgen har spil været en afvekslende og sjov fritidsbeskæftigelse, som har været et afbræk på en travl eller kedelig hverdag. Kortspillet kan spilles både sammen og alene.

Kortspil som en sjov del af livet

Allerede som barn bliver du bekendt med kortspillet. De helt små børn leger med kort med tegnede figurer og lærer hurtigt Uno at kende. De små børn i skolen lærer tallene og farverne at kende gennem kortspil og øver finmotorik, ved at de skal holde på kortene. De lærer også hurtigt, at det er sjovt at spille Sorteper med familien og vennerne, eller ser bedstefar og bedstemor sidde og hygge sig med at lægge kabale, som 7 kabale og andre kabaler. Den bedste slags er selvfølgelig dem, du kan spille gratis, som når du spiller gratis 7 kabale online.

Gennem voksenlivet vil du også støde på situationer, hvor det er sjovt at tage spillekortene frem. Førhen blev spillekortene brugt i hænderne eller på spille- eller stuebordet. Ved selskaber blev der oprettet særlige spillerum og i dag kender du sikkert til spille- og feststeder, hvor du kan møde vennerne og tage et slag kortspil.

Mystik omkring spillekort

Kortene er ofte en tryllekunsternes vigtigste remedie for at kunne lave tricks. Kortene forsvinder, tallene på kortene lægges sammen og skal give et bestemt resultat og du skal gætte kortet ud fra bunken. Samtidig er kortene også spåkonens bedste arbejdsredskab for at kunne forudsige diverse hændelser og fremtidsperspektiver. Der er et eller andet magisk og mystisk ved spillekort, der altid har fascineret og tiltrukket folk. Der er nok ikke meget mystik omkring gratis 7 kabale, men det kan alligevel føles magisk, når den går op.

Den gratis 7 kabale når du har tid og lyst

Langt de fleste har computer og tablet i hjemmet i dag, som bliver anvendt både til arbejdet, til studierne men også til spil. Også med mobilen ved hånden har du mulighed for at spille online med medspillere og mod modspillere. Du kan også vælge at spille for dig selv i ro og mag og nyde freden eller dyste mod dig selv og udvikle dine strategiske evner.

Der findes utallige former for kortspil på Internettet til computer, tablet og mobil. Gratis 7 kabale er et forholdsvis ret enkelt og nemt spil, som mange helt sikkert kan nikke genkendende til, at de har spillet i pausen på arbejdet eller når der er opstået et lille frirum til både at spænde af og koble hjernen lidt fra. Du kan spille gratis 7 kabale på nettet og lade dig underholde af de forskellige versioner, der er tilgængelige.

Det er lidt af en tilfældighed om kabalen går op, men det er altid rart at få en lille sejr over kortene og føle, at du har gjort noget strategisk korrekt ved at se kortene bliver lagt i de rigtige stakke og spillet er gjort op.

Kender du ikke til 7 kabalen, så kan du hente hjælp både i bøger om kabaler, ved at se instruktionsvideoer på Internettet eller ved at se andre lægge kabale.