Sådan slår du igennem på Instagram

I 2021 findes mere end en milliard aktive brugere på Instagram. Desto flere brugere, desto større konkurrence om populariteten. Går du alligevel med en drøm om at slå igennem på den gigantiske billede-platform, så frygt ej. Der findes nemlig en håndfuld simple metoder til at opnå mere opmærksomhed på det sociale medie. Herunder lyder en del anbefalingen, snyd algoritmen og køb følgere på Instagram!

 

Fire trin til at gøre din profil attraktiv

Sociale medier styres af algoritmer. Hvordan de fungerer er en lettere kompliceret beskrivelse, men grundlæggende handler det om klik og popularitet. For hver gang en bruger besøger din profil, vil denne automatisk få flere opslag og notifikationer om din aktivitet. Det gælder altså om at gøre profilen attraktiv nok til, at flere besøger den og dermed øger populariteten. 

Det kan dog være svært at bedømme, hvad det er, der gør andres profiler attraktive. Men faktisk er der noget, som tyder på, det slet ikke er så kompliceret. Kravene er nemlig temmeligt simple.

  1. Post flotte/unikke opslag – med tiden har det vist sig, at fuld perfektion ikke længere er et krav. Opslagene kan også være fjollede, sjove eller unikke. Det er dog en god ide at holde sig til ét tema, det viser nemlig æstetik!
  2. Opnå mange følgere – det er typisk følgerne, der først springer i øjnene. De kan sige meget om hvorvidt profilen er interessant at følge med i eller ej.
  3. Lav en fængende beskrivelse – det fungerer bare bedst, hvis du har en bio, hvor du formulerer og præsenterer dig selv med relevante, sjove og positive informationer.
  4. Hold dig aktiv, men ikke for aktiv – alting med måde. En profil, der aldrig poster er kedelig, mens en profil, der poster for meget er irriterende. Det handler om balance.

De fire punkter, burde faktisk være relativt lette at efterleve. I hvert fald dem, du selv har kontrol over. Følgerne derimod, kan være lidt sværere at leve op til, men selv her findes en løsning – køb følgere på Instagram.

 

Bring flere følgere til

Hvis du er fanget i en ond cirkel, hvor en enkelt følger tjekker ind, mens to tjekker ud, kan det virke umuligt at opnå mange. Men, det er altså muligt at gøre noget ved det. Hertil kommer anbefalingen om at købe følgere på Instagram. Til en start kan det føles mærkeligt, men husk på, at det trods alt ikke er venner, du køber dig til. Det er snarere et led i at snyde algoritmen! Desto flere følgere, desto flere vil få anbefalet din profil og følge med. I længden vil de selv tage initiativ til at følge med – fordi en profil med mange følgere bare automatisk er interessant.

Tag udfordringen op!

Selvom Instagram stadig vokser dagligt, og det kan virke umuligt at slå igennem derpå, er der stadig håb for influencer-drømmene. Så tag endelig kampen op! Det handler blot om at følge de fire simple punkter, og evt. købe følgere på Instagram – og så vil din profil være bedre stillet i konkurrencen om popularitet og de andres opmærksomhed.