Sådan finder du den bedste e-væske

Der er flere og flere personer, der vælger at ryge e-cigaretter i stedet for almindelige cigaretter. Selvom man endnu ikke ved om disse e-cigaretter er lige så dårlige for helbredet som de almindelige, stiger forbruget her i landet. Det kan være et godt middel til rygestop eller bare som erstatning for almindelige cigaretter. Hvis du aldrig har købt e-cigaretter og e-væske før, får du her en guide til hvordan du gør.

 

Godkendt af sikkerhedsstyrelsen

Du kan købe væsken på nettet eller i en fysisk butik. Når du skal vælge hvilken væske du skal have, skal du først og fremmest tænker over om det skal være med eller uden nikotin. Herefter kan du vælge, om det skal være med eller uden smag. Valget er dit. Det eneste du skal sikre dig er, at væsken er godkendt af sikkerhedsstyrelsen.

 

Priser på væsken

 

Når du har fundet ud af hvilken type væske, der passer til dig, skal du undersøge priser. Ofte vil priserne ligge på omkring 20-40 kr. for 10 ml. Hvis priserne er meget over det, kan du med fordel finde et andet sted at finde væsken. Der er mange sider og butikker at vælge imellem. Kilde: E-væske fra ECL-shop.