Oplever du hårtab?

Hvis du oplever hårtab, så er stamcellebehandling en løsning på dit problem. Behandlingen er den hurtige og elegante løsning til nyt hår. Samtidig modvirker metoden yderligere hårtab. Det er altså kort sagt en løsning på problemet her og nu og samtidig en forbyggende løsningen på konflikten. Udover hårtab kan du også være at du oplever pletskaldethed (for eksempel såkaldt måne og høje tindinger), lang afstand mellem hårene eller tyndt hår generelt. Dette kan behandles let ved hjælp af aktivering af selve stamcellerne under huden. For mange er den store drøm nemlig at få sit eget hår og ikke en paryk eller toupé. Få mere at vide om hårtab her http://www.ecuri.dk/ecuri-cosmetics/behandlinger/stamcellebehandling/.

portrait-1130389_960_720Stamcelle teknikken kan opfylde ønsket om ægte hår. Teknikken får de eksisterende hår sække til at vokse samtidig med at den også skaber nye hår, hvor der ikke er hår sække i forvejen. Selve væsken, som anvendes ved behandlingen indeholder vitaminer og peptider. Disse booster aktivt stam cellerne, så de skaber nye hårsække. Selvom behandlingen foretages med en nål er denne ikke forbundet med smerte. Nålen er kun 0,3 millimeter tyk og penetrerer kun let det øverste hudlag. Behandlingen kan også bruges i øjenbrynene.

I forbindelse med behandlingen af hårtab


Der er nogle ting, som du bør notere dig når du skal have foretaget en behandling i mod hårtab. For eksempel anbefales det at du får foretaget 2 til 4 behandlinger for at få det mest optimale resultat. Derudover bør der være en pause på 4 til 6 uger i mellem hver behandling. Holdbarheden er cirka 18 måneder før du bør få en genbehandling for at opretholde resultatet. Derudover anbefales det, at man efterfølgende bruger en hjemmebehandling derhjemme. På den måde får de behandlede områder nok næring via økologisk, vækstfremmende ekstrakter og vitaminer. Dette vil give den mest effektive behandling.

Derfor skal man være forberedt på at skulle fortsætte behandlingen derhjemme, selvom denne ikke er omfattende – blot en forbedring af resultatet. Behandlingen forlænger vækstfasen, hvilket gør at hårsækken produceres tykkere, længere, mørkere og stærkere. Der findes forskellige hjemmebehandlinger alt afhængig af om du har fået behandling i hovedbunden eller i øjenbrynene. Der er også forskel på, om du har langt hår eller kort hår. Hvis du ønsker helt kort hår, så kan der bruges en anden form for behandling. Hvis du gerne vil have det trimmede look vil en behandling, som simulerer hårsækkene være en optimal behandling.