Fordele og ulemper ved at bruge hidemyass

Når man snakker om anonymitet og sikkerhed på nettet, er VPN en af de teknikker man kan bruge, når man ønsker at holde sig under radaren. Det at være anonym og værne og privatlivet på nettet behøver ikke at have noget at gøre med, at man ønsker at holde noget skjult, det handler i virkeligheden bare om, at man ikke ønsker at dele sin data med hvem som helst. Et eksempel på en VPN-tjeneste er hidemyass. Der findes mange forskellige udbydere, og de har alle fordele og ulemper. Hvis man vælger hidemyass, vil man opleve fordele såsom et kæmpe netværk og mange servere i Danmark. Derudover har man også 30 dages fuld returret. Dog er der samtidig den kæmpe ulempe, at tjenesten logger brugerdata, og dermed ikke er anonym, hvilket ellers er centralt hos en god VPN-tjeneste.

Overvejelser, når du skal vælge mellem VPN-tjenester som hidemyass

Som det udtrykkes i det ovenstående har hidemyass altså et kæmpe hul, da tjenesten ikke er anonym. Dog behøver dette nødvendigvis ikke at være et problem. Det afhænger nemlig i høj grad af, hvad man søger hos en VPN-tjeneste. For de fleste er det nemlig nok, at ens data er blevet krypteret. Kigger man på krypteringen hos hidemyass er denne i top, og dermed kan man også finde en anmeldelse på 10 ud af 10, når man kigger på sikkerheden hos hidemyass.

Kig på andre tjenester udover hidemyass

Selvom hidemyass er en tjeneste, der lever op til de flestes krav, når man taler om VPN, hvilket tydeligt kommer til udtryk, når man ser her, hvor tjenesten har fået mange stjerner både i forhold til sikkerhed og servere. Dog kan man med fordel også overveje, hvilke andre muligheder man har, når man er på udkig efter den rigtige VPN-tjeneste.