Balayage – naturligt lyst hår uden udgroninger

Elsker du det “beachy” look, dit hår får efter en lang, solrig sommerdag på stranden? Har du en stor dag i kalenderen og ønsker at give din frisure et flot pift? Eller trænger dit hår bare til en opfriskning?

Så bør du overveje balayage. Denne hårfarvningsteknik giver et lækkert og naturligt resultat – og så slipper du endda for grimme udgroninger.

Hvad er balayage?

Det kan være du er stødt på det franske ord før, for balayage er en ultra trendy hårfarvningsteknik, der har vundet stort indpas i de danske frisørsaloner de senere år.

Direkte oversat fra fransk betyder ordet “at stryge”, og det er præcis, hvad konceptet går ud på.

Ved denne farvning inddeler frisøren dit hår i forskellige sektioner og maler hårfarven direkte på håret med meget frie og bløde strøg. Der bliver altså ikke brugt folie som ved andre hårfarvninger.

Denne teknik giver et meget naturligt og afslappet resultat, fordi farven smukt smelter sammen med din egen hårfarve uden at give skarpe kontraster. 

Spar tid og penge

Mange, der drømmer om et smukt, lyst hår, og som ikke er skabt med dette fra naturens side, tyer til highlights. Men da de mørke udgroninger vil komme efter dig, skal de lyse striber holdes ved lige meget ofte – og mange frisørbesøg resulterer hurtigt i en tømt sparegris.

Derfor kan du med stor fordel bede om en balayage-farvning næste gang, du sidder i frisørstolen, for her er det nemlig ikke al håret, der farves. Derimod bliver farven påført et stykke fra din hovedbund, så håret bliver lysere og lysere mod spidserne.

På den måde beholder du din naturlige bundfarve og slipper for de trælse og ofte ikke særlig kønne udgroninger.

En hårfarvningsteknik for alle

Langt, kort, glat, krøllet, lyst eller mørkt hår? Denne farvningsteknik passer til alle hårtyper. 

Har du fået mod på en smuk og naturlig balayage, kan du med fordel slå et smut forbi Studio No. 10 i Århus. Her holder frisørerne sig altid opdateret på de nyeste trends og teknikker. Du får altså ikke blot et smukt farvespil i dit hår, men også en langtidsholdbar løsning med minimum vedligeholdelse, så du kan nyde det solkyssede look hver dag.