Airfryer test – find den bedste airfryer til dit køkken

Vil du gerne have mulighed for at lave lækker og sund mad på en nem måde? Så bør du helt klart anskaffe dig en airfryer. Det er en lille ovn, der er i stand til at cirkulere meget varm luft. Derfor er ovnen også i stand til at forberede en lang række madretter med kun en minimal mængde olie. Hvis du gerne vil have en airfryer til dit køkken, men ikke ved hvilken én, du skal vælge, kan du med fordel læse denne airfryer test.

Hvad kan man lave i en airfryer?

Måske undrer du dig over, hvilke retter du helt præcis kan lave med en airfryer. Du kan faktisk lave så mange lækre retter, at det ikke giver mening at komme med en udtømmende liste. Dog er nogle af de mest populære retter følgende:

  • Pomfritter
  • Kyllingelår
  • Grøntsager
  • Cookies

Som du kan se, giver airfryen dig mulighed for at tilberede en bred vifte af forskellige varianter. Uanset hvilken ret du vælger at tilberede i airfryeren, vil retten altid blive en smule sundere. Det skyldes, at airfryen kun anvender en lille smule olie. Nogle gange anvender den faktisk slet ikke nogen olie.

Airfryer test – få et overblik over de bedste airfryere

Der findes mange airfryere på markedet. Hvis du derfor ikke ved, hvilken en du skal vælge, kan du i stedet læse denne airfryer test. Her vil du blive præsenteret for forskellige modeller med forskellige egenskaber. Ligesådan vil der også være airfryere i forskellige prisklasser. I oversigten vil der også blive gennemgået fordele og ulemper ved de forskellige airfryers. På den måde kan du bedre vurdere, hvilken airfryer der passer bedst til dig.

Sådan virker en airfryer

Selve airfryeren er simpel at anvende. Du skal blot placere din mad i den medfølgende kurv og så placere kurven i airfryen. Herefter kan du tænde for maskinen, som vil strømme varme og hurtigt-cirkulerende luft rundt om maden. Det er denne luft, der gør maden ekstra sprød udenpå, men samtidig også saftig indeni. Præcis som du kender det fra friturestegning.

Vælg mellem forskellige størrelser

Når du gerne vil købe en airfryer, er det forskelligt, hvor stor kapaciteten er. Derfor bør du først overveje, hvor mange portioner du gerne vil tilberede i maskinen. Herefter kan du så finde en maskine, der lever op til det antal ved at have den rette kapacitet.