Investér i kvalitet og hæv din garderobe

Flere og flere begynder at interessere sig for mode. Det starter typisk med, at der eksperimenteres lidt med det tøj, man allerede har. Herefter købes der nyt tøj, så ideer kan blive til virkelighed. Og pludselig går alle ens penge til tøj og du følger samtlige modedesignere og modeller på Instagram for at se, hvordan moden nu ser ud.

Fælles for mange af de designere og modeller, der ses på Instagram er, at de investerer i kvalitet. De har pengene til det, så der er ingen grund til at lade være – men det er også bare noget andet, så items emmer af kvalitet.

Hvis du vil hæve din garderobe til samme niveau, så overvej at investere i Marni – indbegrebet af kvalitet.

Hvem er Marni?

Marni er et modehus, der siden 1994 har skabt helt igennem fantastiske og klassiske items, der passer perfekt ind i det skandinaviske klædeskab. De har med deres flotte printede og farverige kollektioner være fast inventar i modebilledet – og særligt med deres fodformede Marni sandaler og ikoniske Marni Trunk bag har de gjort sig bemærkede.

Modehuset er Italiens og det ses i den høje kvalitet, som produkterne har. Det er fremstillet i lækkert læder, hvilket både præger kvaliteten, men også fornemmelsen. En Marni sandal er bare ikke som nogen anden lædersandal.

Start med en Marni Trunk bag og et par Marni sandaler

Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, så er en Marni Trunk bag det helt rigtige valg. Tasken er nemlig meget klassisk i dens udseende, og den findes i så mange forskellige modeller, at du kan vælge lige netop den, der passer til enten din nuværende garderobe eller den garderobe, som du forsøger at bygge.

Marni Trunk bag har en god størrelse, så du kan have diverse ting og sager med dig på farten – og så egner den sig perfekt til hverdag, så den er alle pengene værd.

Bliver du utroligt glad for din Marni Trunk bag og er du nu klar til at investere i endnu et mesterværk, så prøv et par Marni sandaler. De er indbegrebet af en lækker sko i god kvalitet, og de er minimalistiske på en måde, der også gør dem helt perfekt til hverdag og til den skandinaviske mode. De kan bruges lige indtil du får dem trådt helt ihjel – de går nemlig aldrig af mode.